Haber

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Derbent Mahallesi’ne Asfalt Müjdesini Verdi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Önder Akın, “Benim şehrim hizmetin en güzeline layıktır. Biz de her zaman ve her yerde söylediğimiz gibi ‘Çalışıyoruz, bir bir bitiriyoruz’. Şehrimiz için sahada olmaya devam edeceğiz.”

Başkan Çetin Akın, Derbent Mahallesi, Türkmen Yolu, Fatih Caddesi, Sığındare Sokak, Mehmetçik Sokak ve Barış Manço Park’ta Başkan Yardımcıları Ahmet Dashkan ve Cihan Erbaş’ın eşlik ettiği saha incelemeleri kapsamında yol yenileme, bakım, ağaç budama ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediliyor. işini takip etti. Önder Akın, Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu ile Park Bahçeler Müdürü Belediye Başkanı Pala’dan da süreçle ilgili teknik bilgi aldı.

BAŞKAN ÇETİN AKIN’DAN DERBENT MAHALLESİNE ASFALT ZAFERİ

Başkan Çetin Akın, Derbent Mahallesi’nde yaptığı incelemelerde düz yollarda asfaltlama çalışmalarına başlanacağı söylentisini paylaştı. Önder Akın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Derbent Mahallemizde düz yollar çiftçilerimiz için çok önemliydi. Sağanak yağışlar ova yollarımızı bozmuştu. Önce dolgu malzememizi çekiyoruz. Ardından hava sıcaklığı gelince hava sıcaklığı yükseliyor. İstenilen kotta asfaltlama çalışmalarına başlayacağız.Turgutlu Ovası’nın ana arterlerinde bu yıl 80 km asfaltlama yaparak asfaltsız düz yol bırakmayacağız.”

Belediye Başkanı Çetin Akın, geçtiğimiz aylarda temelleri atılan ve inşaatı hızla devam eden Cuma Pazarı ve Çepnidere Mahallesi’ne kazandırılacak olan Çok Amaçlı Salon ve Halı Saha projelerinin imalat çalışmaları devam ederken, inşaat çalışmaları da yerinde incelemelerde bulundu. Turgutlu Belediyesi’nin kendi ekipleri ve imkanları ile yürütülen çalışmalar.

“TÜRKİYE’NİN EN HIZLI TAMAMLANAN PROJELERİNDEN BİRİNE DAHA TANIK OLACAĞIZ”

Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Halı Saha projesi ile Türkiye’nin en hızlı tamamlanan projelerinden birine şahitlik edileceğini belirten Başkan Çetin Akın, “Yaklaşık 3 ay önce Çepnidere Mahallemizin temel atma törenini gerçekleştirdik. Yine bir tanesine şahit olduk. türkiyenin en hızlı biten projeleri.çepnidere mahallemizde attığımız temeli yaklaşık 2 ay yani 5 ay gibi bir sürede bitireceğiz. Bu kadar kaliteli” dedi.

Belediye Başkanı Çetin Akın’a denetim ve kontrollerinde eşlik eden Derbent Mahallesi Muhtarı Ruhi Başkurt ve Çepnidere Mahallesi Muhtarı İnan Girgin de Başkan Çetin Akın ve ekibine çalışma ve hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

“BENİM ŞEHRİMİZ HİZMETİN EN İYİSİNİ HAK ETMEKTEDİR”

Başkan Çetin Akın, inceleme gezisinde, “Devam eden projelerimizi, yol yapım ve ağaç budama çalışmalarımızı inceledik. Turgutlu’muza modern tesisler, modern yollar ve caddeler kazandırmak için sahada çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. En iyi hizmet. Daima ve daima. Sahada da söylediğimiz gibi ‘Çalışıyoruz, bir bir tamamlıyoruz’. Şehrimiz için sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu